IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бренда Сонг: Животът ми сериозно се промени след майчинството

3 февруари 2022 10 40

Актрисата и Маколи Кълкин станаха родители за първи път през 2021 година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бренда Сонг може да се намира в най-хубавия момент от живота си, но със сигурност не ѝ е лесно.

В интервю за The Cut актрисата разкри за домашната рутина с годеника си Маколи Кълкин и 9-месечния им син Дакота, както и какво е чувството да се завърне към работния процес само 12 седмици след раждането. Описвайки типичната си сутрин, Сонг призна, че вече всичко изглежда много различно отпреди тя и Кълкин да станат родители през април 2021 година.

„Сега всичко се върти около сина ми. Събуждам се, вадя го от креватчето, преобличам го, приготвям му закуската и тогава си пия чая. Като родител на бебе, изобщо не спя. Аз съм човек, който обича да се събужда и да свърши всичките си задачи. Сега, започвам с останалите неща у дома, чак когато приспя сина си“, разказва Бренда. Тогава е време за имейли и плануване на останалата част от деня. Ако има възможност, Сонг тренира в гаража, който с Кълкин са обособили като малък фитнес. „За да бъда добра майка, трябва да се грижа за себе си. А упражненията помагат да се справя с напрежението и да не мисля толкова много“.

За щастие на Сонг, тя получава огромна подкрепа от най-близките си хора. Преди седмица актрисата потвърди, че е сгодена за Маколи Кълкин. „Нямаме детегледачка, но майка ми е при нас от раждането на сина ни. Той сега е на девет месеца. Когато работех, мама го довеждаше на снимачната площадка, за да мога да го кърмя и да го видя през деня“, разкрива Бренда.

Тя насърчава други родители да потърсят помощ от приятели и роднини, ако изпитват трудност с отглеждането на дете. „Хората ти казват много за раждането и бременността, но никой не те подготвя за нещата след това. На всички мои приятелки, които са бременни, бих казала да се обградят с хора, на които могат да разчитат“, съветва Сонг.

Макар Бренда да се чувства благодарна и „голям късметлия“, че отново се е върнала на работата, която обича и знае, че детето ѝ е в сигурни ръце, тя също така признава, че изпитва трудности. В допълнение към ставането в 4 сутринта за снимки, запомняне на сценарии и изтощението от дългите работни часове, тя също така изпитва напрежение като майка на новородено.

„Най-голямото предизвикателство е да съм далеч от семейството ми. Има много дълги дни, в които като се прибера у дома и синът ми вече е заспал“, казва Сонг. Тя допълва, че е имало моменти, в които е трябвало да кърми сина си на снимачната площадка и това я е изтощавало допълнително. Бренда признава, че завръщането на работа е било доста по-трудно, отколкото си е мислела.

Актрисата се надява синът ѝ да разбере защо майка му понякога не е била там, за да го приспи и че ще ѝ прости за вечерите, в които не е била навреме у дома.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари